Přeskočit na obsah

Trestní oznámení na neznámého pachatele

Dobrý den,

S lítostí musím oznámit všem našim členům, ale i ostatním rybářům, kteří milují tento sport a vůbec přírodu a pobyt v přírodě všeobecně, že se rozmáhá pytlačení a vandalismus na našich revírech.

Bohužel ne všichni rybáři i nerybáři se chovají u vody tak jak by měli dodržují rybářský řád , slušné chování a mají radost z každé ulovené ryb či jen z pobytu v přírodě.

Mezi námi jsou i tací co přepočítávají ulovené ryby na peníze, které museli vynaložit na nákup povolenky a s ní spojenou legislativu, nebo dokonce ryby prodávají do hospod, restaurací atd ….

Bohužel ale i toto některým a nebudu je nazývat rybáři, protože takto se rybáři nechovají takto se chovají z prominutím Vás všech co čtou tyto řádky jen zloději, pytláci a spodina lidské společnosti jinak to bohužel nemohu nazvat , kteří natahují přes vodní toky a zátiší kam se ryba jezdí schovat sítě, lanka atd… do kterých se snaží chytit ryby.

Na níže zobrazené fotografii vidíte n našem revíru nataženou síť. Tento čin byl předán PČR a naše organizace jménem předsedy podala trestní oznámení na neznámého pachatele. S těmito lidmi a jejich chováním nebudeme mít žádné slitování a veškeré prohřešky budeme předávat PČR.

Rybářská stráž se snaží maximálně hlídat naše revíry i v součinnosti s PČR, ale nemůžeme být všude. Prosíme tímto poctivé rybáře kteří si váží ryb, ale i nerybaře kteří chodí podél vody a zaznamenají činnost která do přírody nepatří nebo nějaké podezřelé chování aby vše ihned nahlásily. Pro tento případ naše organizace zřídí telefonický kontakt ( v blízké době zveřejníme na stránkách ) na který bude možno zavolat a členové rybářské stráže společně s policií se tímto budou zabývat.

Bez pomoci Vás všech nedokážeme ochránit vodní plochy tak aby ve vodě bylo dostatečné množství ryb nejen pro nás pro naši zábavu, ale i pro naše děti .

 

Petrův zdar Tomáš Vůjta – předseda MO Kralupy nad Vltavou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *